Hvilken madras skal jeg vælge til min seng?

Ungt par på loungeseng
Hvilken madras skal jeg vælge til min seng?
Henrik Andersen
-
22/11/2022
-

En loungeseng er en seng, som oftest bliver placeret udenfor. Derfor er det heller ikke altid, den bliver leveret med en madras. Ikke desto mindre kan du gøre din loungeseng væsentligt mere komfortabel, hvis du udstyrer den med en madras. Men hvilken madras skal du så vælge? Få gode råd her.

Vælg den rigtige loungeseng

Før du vælger madras til din loungeseng, er det vigtigt, at du vælger den rigtige loungeseng. Det er nemlig ikke alle loungesenge, som er udstyret med en madras til at starte med. Derfor bør du også starte med at undersøge, om det overhovedet er muligt at udstyre din nuværende loungeseng med en madras.

Hvis ikke, så kan du overveje, om du vil investere i en ny loungeseng, hvor det er muligt at vælge en ny madras. Det vil give dig mulighed for at ligge bedre, når du skal have en lur under åben himmel – eller når du bare skal slappe af og nyde haven i løbet af sommermånederne, hvor solen står højt på himlen.

Tag udgangspunkt i din almindelige seng

Hvis du godt kan lide at sove udenfor under den åbne himmel, så er en loungeseng et fornuftigt valg. Den giver dig mulighed for at sove udenfor, men hvis du skal sove på den i løbet af natten, så bør du udstyre den med en ordentlig madras. Her kan det være fornuftigt at tage udgangspunkt i den madras du bruger normalt.

En loungeseng er ikke lavet til at sove i om natten, men alligevel kan du godt bruge den til det, hvis du nyder udelivet og kan lide at sove udenfor om natten. Læs mere om de bedste kontinentalsenge i test, hvis du vil have en indikation af, hvilken madras du bør vælge til din loungeseng, såfremt du vil sove i den om natten.

Lav et hyggeligt loungeområde på terrassen

Det kan være en god idé at investere i en loungeseng, hvis du kan lide at slappe af på terrassen om sommeren. Her kan du bruge den som supplement til din loungesofa og de øvrige havemøbler. Du kan eksempelvis bruge dem til at lave et loungeområde på terrassen, hvor hele familien kan hygge sig og slappe af.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!